Mainoskyltit

Toteutamme mainoskyltit asiakkaan toiveen mukaisesti, teemme kylttisuunnittelua ja kerromme mielellämme vaihtoehdoista, joilla päästään parhaaseen lopputulokseen.

Mainoskyltit valmistetaan muovi- ja alumiinikomposiittilevyille, tarvittaessa myös muille materiaaleille. Ulkomainosten keston parantamiseksi mainoskyltit laminoidaan.

Sisä- ja ulko-opasteissa pohjamateriaali valitaan käyttötarkoituksen mukaisesti pohja voi olla muovia, alumiinia, vaneria tai alumiinkomposiittia. Pohjille voidaan tulostaa joko kiiltävälle tai mattapintaiselle tarralle, keston parantamiseksi opasteet voidaan laminoida. Opasteessa voidaan käyttää pelkästään tekstiä, kuvia tai erilaisia karttapohjia.

Kaikki mainoskyltit ja opasteet ovat saatavissa myös vieraskielisinä, valmistamme tuotteita muun muassa norjan-, ruotsin-, saksan-, espanjan-, ranskan, japanin-, venäjän- ja kiinankielisinä.

IMG_0091(2)
0da9d3d0-6435-4ff6-9e9b-e2e9b93c32ac

Mainoslinja on Pohjois-Lapin monipuolisin mainostehdas

Toimimme kadessa toimipisteessä, Sodankylässä ja Ivalossa. Palveluihimme kuuluvat kaikki mainonnan ja opastamisen osa-alueet käyntikortista jättimäisiin tienvarsimainoksiin.